Bediening met 3 seconden motorlooptijd

Als de motor 3 seconden draait, moet u op het volgende letten:

  1. De 3-s modus is alleen mogelijk in de schakelposities 00 en 05 en alleen met een constante spanning op klemmen 1 en 2 gedurende minimaal 1 minuut.
  2. Afhankelijk van de montage opent (of sluit) de draaiaandrijving zich wanneer op klem 3 spanning wordt gezet en sluit (of opent) deze zich wanneer op klem 4 spanning wordt gezet.
  3. De maximale inschakelduur is één bedienings-/regelcyclus per minuut. Er moet een pauze van minimaal 1 minuut zijn tussen twee verplaatsingen van 3 seconden in dezelfde richting. Indien u probeert om een verplaatsing in dezelfde richting in minder dan de voorgeschreven tijd uit te voeren, wordt de functie geblokkeerd tot de pauzetijd is verstreken, maar wordt deze daarna automatisch weer vrijgegeven.
  4. Bij aandrijvingen met veerterugloop geldt hetzelfde voor de veerretour, die als een bewegingsfunctie in richting I wordt beschouwd.
  5. Indien u probeert een aandrijving met veerterugloop in schakelpositie 00 of 05 met 1-draads besturing te bedienen, wordt de motorlooptijd automatisch gewijzigd in 15 s / 90° om een ​​ongecontroleerde inschakelduur en daarmee oververhitting van de draaiaandrijving te voorkomen.